Uwielbiam wino, a merlot jest bardzo przyjemny więc parigino bardzo mnie zainteresowało.Śmiałe połączenie. Tylko pytanie czy espresso ma być kwaskowate do merlota czy może gorzkawe. Trzeba będzie wypróbować, a że temperatura dalej na minusie to jak znalazł na rozgrzewkę.
13 komentarze:
Classical one. No milk, no sugar.
o! "Nocturnio" to jak kawa jak z Teatrzyku Zielona Gęś, "Śmierć w kawiarni"!
:D
Dla mnie po prostu espresso. Mocne, krotkie, czarne jak noc.
Antipodeano i Siberiano - bezbledne ;)
Z rana cappuccino, a po obiedzie espresso.
Gdyby był mróz, to może Scotlandio, ale na szczęście w Edynburgu około 7 stopni dziś ;)
7 stopni? Toż to rozpusta! W Warszawie dziś rano było -15 :/ Czekam na wiosnę z utęsknieniem.
Coś podobnego, nie wiem czy już przypadkiem nie wrzucałyście tego: http://besty.pl/2904/Rozne_rodzaje_kawy :)
Uwielbiam wino, a merlot jest bardzo przyjemny więc parigino bardzo mnie zainteresowało.Śmiałe połączenie. Tylko pytanie czy espresso ma być kwaskowate do merlota czy może gorzkawe. Trzeba będzie wypróbować, a że temperatura dalej na minusie to jak znalazł na rozgrzewkę.
INDECISIANO dla mnie !!! :-) <3 <3 <3
Rozbawiło mnie Indecisiano, wegetariańskie też niezłe ;)))
Ja jednak biorę indulgiano :)
Rozwaliło mnie Indecisiano i Quattro Formaggi :P
Inferno raz, p-szę! :)))
http://www.charmingitaly.com/different-types-of-italian-coffee/
Ua, ale wybór... Bardzo fajnie zestawiona grafika, a dla siebie poproszę espresso z bitą śmietaną :)))
Prześlij komentarz